Ilmainen toimitus. Aina nopeat toimitukset!
365 päivää palautusaikaa

Asiakasarvio (0st)

(Ei arvosteluja)

WOW Comfort Mini Black

14,95 € Tilauksen hinta 14,95 €

365 päivää palautusaikaa!

This size is a pre-order item

Kevyet ja mukavat Sloggi WOW Comfort -sarjan alushousut. Alushousut on valmistettu sileästä materiaalista, joka istuu ihanasti ihoa vasten ja tuntuu lähes toiselta iholta. Pehmeät reunat jalanteissä ja vyötäröllä tekevät alushousuista näkymättömät tiukkojen vaatteiden alla. Täydelliset alushousut arkeen, kun haluat tuntea olosi erityisen mukavaksi ja tyylikkääksi. Alushousuihin on helppo yhdistää Sloggi WOW Comfort -sarjan rintaliivit.

Materiaali:
  77% polyamidi
  23% elastaaniTuotenumero: UPV94FADTNGHC004

Pestään korkeintaan 40 asteessa. Kokotäyttöohjelma.

Lue koko kuvaus
  • Samanlaisia tuotteita
  • Arvostelut
  • Koko-opas
  • Toimitus
3-pack Basic Maxi White

Sloggi24,95 €

3-pack Basic Maxi White

Double Comfort Maxi Black

Sloggi10,95 €

Double Comfort Maxi Black

3-pack Basic Midi White

Sloggi24,95 €

3-pack Basic Midi White

Double Comfort Tai Black

Sloggi10,95 €

Double Comfort Tai Black

2-pack Control Maxis Black

Sloggi29,95 €

2-pack Control Maxis Black

2-pack Romance Maxi Black

Sloggi31,98 €

2-pack Romance Maxi Black

2-pack Romance Midi White

Sloggi31,98 €

2-pack Romance Midi White

Arvostele ensimmäisenä!

Arvostelut

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään arvostelua. Jos olet ostanut tämän tuotteen, niin voit kirjoittaa siitä arvostelun. Arvostelusi saattaa auttaa muita ostopäätöksen teossa.

Kysymyksiä

Jos haluat lisätietoja tästä tuotteesta, voit lähettää meille kysymyksen. Voit liittää kysymykseen sähköpostiosoitteesi niin lähetämme sinulle viestin kun asiakaspalvelumme on vastannut kysymykseesi. Julkaisemme sen jälkeen kysymyksesi alla, jotta siitä voi olla hyötyä myös muille asiakkaille. Voit tietenkin myös lähettää kysymyksen anonyymisti.

Kirjoita arvostelu

Asiakkaidemme arvosteluja

Koko-opas

Auttaakseen meitä ja muita asiakkaita saamaan paremman kuvan tuotteistamme, rohkaisemme asiakkaitamme kirjoittamaan arvosteluja ostamistaan tuotteista. Arvostelussa voi ottaa myös kantaa kokojen istuvuuteen. Tämä on hyvödyllistä tietoa muille asiakkaille oikean koon valitsemisessa.

365 päivää palautusaikaa

Upperty.comissa kaikilla tuotteilla on 365 päivän, eli kokonaisen vuoden, palautusoikeus. Näin ollen sinun ei koskaan tarvitse olla huolissasi tai stressaantua lahjojen vaihtamisesta tai palauttamisesta

Vaihdot ja palautukset

Alusvaatteet luetaan hygieniatuotteisiin ja niitä ei sen vuoksi voida palauttaa tai vaihtaa jos ne on otettu pois pakkauksestaan tai niitä on sovitettu. Rintaliivit, topit ja aluspaidat, t-paidat, oloasut ja uima-asut eivät kuulu tähän ryhmään, joten niitä voidaan vaihtaa myös pakkauksen avaamisen jälkeen.