Ilmainen toimitus. Aina nopeat toimitukset!
365 päivää palautusaikaa

Asiakasarvio (11st)

(5 / 5)

Record Extra Long Boxer Navy

34,95 € Tilauksen hinta 34,95 €

365 päivää palautusaikaa!

This size is a pre-order item

Todella hyvännäköiset ja uskomattoman mukavat, boxerimalliset Salming-kalsarit, jotka on valmistettu joustavasta ja miellyttävän tuntuisesta mikrokuitu- ja polyesterimateriaalista. Materiaalissa on reilusti elastaania, mikä tekee mallista täydellisesti vartalon liikkeitä myötäilevän. Boxereissa on edessä ilmanvaihtoa parantavaa mesh-kangasta, ja malli sopiikin erinomaisesti liikuntaan. Vyötäröllä on sopivan joustava vyötärö mikrokuidusta, jossa on hienot Salming-logot. Upeat Salming-boxerit aktiiviseen elämään!

Materiaali:
  85% polyesteri
  15% elastaaniTuotenumero: UPSA912106C079

Pestään korkeintaan 40 asteessa. Kokotäyttöohjelma.Ei saa pestä kemiallisesti.Ei rumpukuivausta.Silitetään normaalissa lämpötilassa, korkeintaan 150 astetta.Ei valkaisua.

Lue koko kuvaus
  • Samanlaisia tuotteita
  • Arvostelut (11)
  • Koko-opas
  • Toimitus
Cross Country Mid Sock Black

Seger19,00 €

Cross Country Mid Sock Black

Alpine Mid Advance Sock Black

Seger29,40 €

Alpine Mid Advance Sock Black

Sense Trekking Plus Black

Seger22,00 €

Sense Trekking Plus Black

Kids Slim Turquoise

Havaianas19,95 €

Kids Slim Turquoise

Mitä asiakkaamme ajattelevat

Yhteensä 11 julkaisua (11 arvostelua ja 0 kysymystä). Huom! Jotkin arvostelut eivät näy alla, koska ne on kirjoitettu toisella kielellä.

Luokitusjakauma

100%
0%
0%
0%
0%

Kokojakauma

0%
100%
0%

Kirjoita arvostelu

Asiakkaidemme arvosteluja

Koko-opas

Auttaakseen meitä ja muita asiakkaita saamaan paremman kuvan tuotteistamme, rohkaisemme asiakkaitamme kirjoittamaan arvosteluja ostamistaan tuotteista. Arvostelussa voi ottaa myös kantaa kokojen istuvuuteen. Tämä on hyvödyllistä tietoa muille asiakkaille oikean koon valitsemisessa.

Löytääksesi oikean koon voit ensin hankkia vertailumitat. Mittaa jokin lempituotteistasi, joka mielestäsi istuu itsellesi hyvin. Mittaus tehdään tasaisella pinnalla oikealla olevien kuvien ohjeiden mukaan. Tämän jälkeen voit verrata mittoja koko & istuvuus-oppaan mittoihin alla. Kaikki mitat ovat senttimetreissä.

  • A = Pituus
  • B = Rinta
  • C = Hihan pituus
  • D = Alaosan leveys
  • E = Vyötärö
  • F = Lahje

Asiakasarvostelut

Perustuu 11 arvosteluun

0%
100%
0%

Mitat (cm)

 VyötäröLahje
S3330
M3531
L3731
XL3932

365 päivää palautusaikaa

Upperty.comissa kaikilla tuotteilla on 365 päivän, eli kokonaisen vuoden, palautusoikeus. Näin ollen sinun ei koskaan tarvitse olla huolissasi tai stressaantua lahjojen vaihtamisesta tai palauttamisesta

Vaihdot ja palautukset

Alusvaatteet luetaan hygieniatuotteisiin ja niitä ei sen vuoksi voida palauttaa tai vaihtaa jos ne on otettu pois pakkauksestaan tai niitä on sovitettu. Rintaliivit, topit ja aluspaidat, t-paidat, oloasut ja uima-asut eivät kuulu tähän ryhmään, joten niitä voidaan vaihtaa myös pakkauksen avaamisen jälkeen.