Ilmainen toimitus. Aina nopeat toimitukset!
365 päivää palautusaikaa

Asiakasarvio (0st)

(Ei arvosteluja)

Cotton 1 T-Shirt 14310 Navy 890

22,95 € Tilauksen hinta 22,95 €

365 päivää palautusaikaa!

This size is a pre-order item

Miellyttävän tuntuinen Calida t-paita. T-paidassa on pyöreä pääntie, lyhyet hihat ja se istuu hyvin. T-paita näyttää hyvältä sellaisenaan, mutta sen voi pukea myös muiden vaatteiden alle. Täydellinen lämpiminä kesäpäivinä, koska puuvilla hengittää ja pitää olon raikkaana.

Materiaali:
  100% puuvillaTuotenumero: UPBEKQ9JLAS1C376

Pestään korkeintaan 95 asteen lämpötilassa. Kokotäyttöohjelma.Pestään korkeintaan 60 asteen lämpötilassa. Kokotäyttöohjelma.

Lue koko kuvaus
  • Muut ostivat
  • Arvostelut (1)
  • Koko-opas
  • Toimitus

Mitä asiakkaamme ajattelevat

Yhteensä 1 julkaisua (0 arvostelua ja 1 kysymystä). Huom! Jotkin arvostelut eivät näy alla, koska ne on kirjoitettu toisella kielellä.

Luokitusjakauma

0%
0%
0%
0%
0%

Kokojakauma

0%
0%
0%

Kirjoita arvostelu

Asiakkaidemme arvosteluja

Koko-opas

Auttaakseen meitä ja muita asiakkaita saamaan paremman kuvan tuotteistamme, rohkaisemme asiakkaitamme kirjoittamaan arvosteluja ostamistaan tuotteista. Arvostelussa voi ottaa myös kantaa kokojen istuvuuteen. Tämä on hyvödyllistä tietoa muille asiakkaille oikean koon valitsemisessa.

365 päivää palautusaikaa

Upperty.comissa kaikilla tuotteilla on 365 päivän, eli kokonaisen vuoden, palautusoikeus. Näin ollen sinun ei koskaan tarvitse olla huolissasi tai stressaantua lahjojen vaihtamisesta tai palauttamisesta

Vaihdot ja palautukset

Alusvaatteet luetaan hygieniatuotteisiin ja niitä ei sen vuoksi voida palauttaa tai vaihtaa jos ne on otettu pois pakkauksestaan tai niitä on sovitettu. Rintaliivit, topit ja aluspaidat, t-paidat, oloasut ja uima-asut eivät kuulu tähän ryhmään, joten niitä voidaan vaihtaa myös pakkauksen avaamisen jälkeen.