Ilmainen toimitus. Aina nopeat toimitukset!
365 päivää palautusaikaa

Asiakasarvio (36st)

(4,75 / 5)

2-pack Start Midi Brief Black/Grey

24,50 € Tilauksen hinta 24,50 €

365 päivää palautusaikaa!

This size is a pre-order item

Tyylikkäät brief-malliset Sloggi -alushousut. Miesten alushousut on valmistettu mahtavasta puuvillamateriaalista, joka tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä iholla. Materiaalissa käytetyn elastaanin ansiosta alushousut ovat joustavat ja mukautuvat kehon muotoihin taaten parhaan mahdollisen istuvuuden. Alushousuissa on mikrokuidusta valmistettu napakka vyötäröresori, jota kiertää teksti "Sloggi".
Sloggi valmistaa miellyttävän tuntuisia ja korkealaatuisia alusvaatteita sekä miehille että naisille. Tavoite on luoda optimaaliset alushousut jokaisen naisen ja miehen arkeen. Tärkeintä on mallivalikoima, materiaalien valitseminen sekä parhaan mahdollisuuden istuvuuden työstäminen, jotta onnistuttaisiin täyttämään nykyajan vaatimukset käytettävyyden, mukavuuden ja tyylin suhteen.

Materiaali:
  96% puuvilla
  4% elastaaniTuotenumero: UPSL10050546CM013

Pestään korkeintaan 40 asteessa. Kokotäyttöohjelma.Ei saa pestä kemiallisesti.Voidaan rumpukuivata. Alhainen lämpötila.Silitetään matalassa lämpötilassa, korkeintaan 100 astetta.Ei valkaisua.

Lue koko kuvaus
  • Muut ostivat
  • Arvostelut (37)
  • Koko-opas
  • Toimitus

Mitä asiakkaamme ajattelevat

Yhteensä 37 julkaisua (36 arvostelua ja 1 kysymystä). Huom! Jotkin arvostelut eivät näy alla, koska ne on kirjoitettu toisella kielellä.

Luokitusjakauma

86%
8%
0%
6%
0%

Kokojakauma

6%
92%
3%

Kirjoita arvostelu

Asiakkaidemme arvosteluja

Koko-opas

Auttaakseen meitä ja muita asiakkaita saamaan paremman kuvan tuotteistamme, rohkaisemme asiakkaitamme kirjoittamaan arvosteluja ostamistaan tuotteista. Arvostelussa voi ottaa myös kantaa kokojen istuvuuteen. Tämä on hyvödyllistä tietoa muille asiakkaille oikean koon valitsemisessa.

Löytääksesi oikean koon voit ensin hankkia vertailumitat. Mittaa jokin lempituotteistasi, joka mielestäsi istuu itsellesi hyvin. Mittaus tehdään tasaisella pinnalla oikealla olevien kuvien ohjeiden mukaan. Tämän jälkeen voit verrata mittoja koko & istuvuus-oppaan mittoihin alla. Kaikki mitat ovat senttimetreissä.

  • A = Pituus
  • B = Rinta
  • C = Hihan pituus
  • D = Alaosan leveys
  • E = Vyötärö
  • F = Lahje

Asiakasarvostelut

Perustuu 36 arvosteluun

6%
92%
3%

Mitat (cm)

 VyötäröLahje
S3210
M3410
L3611
XL3712
XXL3913

365 päivää palautusaikaa

Upperty.comissa kaikilla tuotteilla on 365 päivän, eli kokonaisen vuoden, palautusoikeus. Näin ollen sinun ei koskaan tarvitse olla huolissasi tai stressaantua lahjojen vaihtamisesta tai palauttamisesta

Vaihdot ja palautukset

Alusvaatteet luetaan hygieniatuotteisiin ja niitä ei sen vuoksi voida palauttaa tai vaihtaa jos ne on otettu pois pakkauksestaan tai niitä on sovitettu. Rintaliivit, topit ja aluspaidat, t-paidat, oloasut ja uima-asut eivät kuulu tähän ryhmään, joten niitä voidaan vaihtaa myös pakkauksen avaamisen jälkeen.