Ilmainen toimitus. Aina nopeat toimitukset!
365 päivää palautusaikaa

Asiakasarvio (17st)

(3,82 / 5)

2-pack Start Boxer Navy/Red

27,95 € Tilauksen hinta 27,95 €

365 päivää palautusaikaa!

This size is a pre-order item

Tyylikkäät bokserimalliset Sloggi alushousut. Bokserit on valmistettu ihanan laadukkaasta puuvillasta, joka tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä iholla. Korkean elastaaniosuuden ansiosta materiaali on hyvin joustavaa ja se mukautuu kehon muotoihin taaten parhaan mahdollisen istuvuuden. Alushousuissa on napakka mikrokuituresori, jota kiertää Sloggi-teksti.
Sloggi tarjoaa miellyttävän tuntuisia ja korkealaatuisia alusvaatteita sekä miehille että naisille. Tavoitteena on luoda parhaat mahdolliset alushousut sekä miehen että naisen arkeen. Mallivalikoimaan, materiaalivalintoihin ja istuvuuden kehittämiseen satsataan paljon, jotta saavutettaisiin nykyajan vaatimukset toimivuuden, mukavuuden ja designin suhteen.

Materiaali:
  96% puuvilla
  4% elastaaniTuotenumero: UPSL10055546CM008

Pestään korkeintaan 40 asteessa. Kokotäyttöohjelma.Ei saa pestä kemiallisesti.Voidaan rumpukuivata. Alhainen lämpötila.Silitetään matalassa lämpötilassa, korkeintaan 100 astetta.Ei valkaisua.

Lue koko kuvaus
  • Muut ostivat
  • Arvostelut (17)
  • Koko-opas
  • Toimitus

Mitä asiakkaamme ajattelevat

Yhteensä 17 julkaisua (17 arvostelua ja 0 kysymystä). Huom! Jotkin arvostelut eivät näy alla, koska ne on kirjoitettu toisella kielellä.

Luokitusjakauma

47%
18%
6%
29%
0%

Kokojakauma

6%
88%
6%

Kirjoita arvostelu

Asiakkaidemme arvosteluja

Koko-opas

Auttaakseen meitä ja muita asiakkaita saamaan paremman kuvan tuotteistamme, rohkaisemme asiakkaitamme kirjoittamaan arvosteluja ostamistaan tuotteista. Arvostelussa voi ottaa myös kantaa kokojen istuvuuteen. Tämä on hyvödyllistä tietoa muille asiakkaille oikean koon valitsemisessa.

Löytääksesi oikean koon voit ensin hankkia vertailumitat. Mittaa jokin lempituotteistasi, joka mielestäsi istuu itsellesi hyvin. Mittaus tehdään tasaisella pinnalla oikealla olevien kuvien ohjeiden mukaan. Tämän jälkeen voit verrata mittoja koko & istuvuus-oppaan mittoihin alla. Kaikki mitat ovat senttimetreissä.

  • A = Pituus
  • B = Rinta
  • C = Hihan pituus
  • D = Alaosan leveys
  • E = Vyötärö
  • F = Lahje

Asiakasarvostelut

Perustuu 17 arvosteluun

6%
88%
6%

Mitat (cm)

 VyötäröLahje
S3330
M3431
L3632
XL3732
XXL3933

365 päivää palautusaikaa

Upperty.comissa kaikilla tuotteilla on 365 päivän, eli kokonaisen vuoden, palautusoikeus. Näin ollen sinun ei koskaan tarvitse olla huolissasi tai stressaantua lahjojen vaihtamisesta tai palauttamisesta

Vaihdot ja palautukset

Alusvaatteet luetaan hygieniatuotteisiin ja niitä ei sen vuoksi voida palauttaa tai vaihtaa jos ne on otettu pois pakkauksestaan tai niitä on sovitettu. Rintaliivit, topit ja aluspaidat, t-paidat, oloasut ja uima-asut eivät kuulu tähän ryhmään, joten niitä voidaan vaihtaa myös pakkauksen avaamisen jälkeen.