Ilmainen toimitus. Aina nopeat toimitukset!
365 päivää palautusaikaa

Asiakasarvio (2st)

(5 / 5)

For Men Cotton Boxer Navy-2

16,95 € Tilauksen hinta 16,95 €

365 päivää palautusaikaa!

This size is a pre-order item

Upeat ja tyylikkäät Pierre Robert alushousut istuvat mukavasti koko päivän ajan. Alushousut ovat klassista bokserimallia ja niiden lahkeet eivät rullaannu ylös. Vyötäröllä on napakasti istuva resori, jossa ei ole hankaavia lappuja sisäpuolella. Alushousut on valmistettu pehmeästä luomupuuvillasta ja niissä on strategisesti sijoitellut saumat sekä kahteen suuntaan joustavaa stretchiä parhaan mahdollisen mukavuuden ja täydellisen istuvuuden varmistamiseksi. Näistä boksereista tulee perusvaatevalikoimasi uudet suosikit.

Materiaali:
  95% ekologinen puuvilla
  5% elastaaniTuotenumero: UPIDXK8F7S2CC940

Pestään korkeintaan 40 asteessa. Kokotäyttöohjelma.

Lue koko kuvaus
  • Muut ostivat
  • Arvostelut (2)
  • Koko-opas
  • Toimitus

Mitä asiakkaamme ajattelevat

Yhteensä 2 julkaisua (2 arvostelua ja 0 kysymystä). Huom! Jotkin arvostelut eivät näy alla, koska ne on kirjoitettu toisella kielellä.

Luokitusjakauma

100%
0%
0%
0%
0%

Kokojakauma

0%
100%
0%

Kirjoita arvostelu

Asiakkaidemme arvosteluja

Koko-opas

Auttaakseen meitä ja muita asiakkaita saamaan paremman kuvan tuotteistamme, rohkaisemme asiakkaitamme kirjoittamaan arvosteluja ostamistaan tuotteista. Arvostelussa voi ottaa myös kantaa kokojen istuvuuteen. Tämä on hyvödyllistä tietoa muille asiakkaille oikean koon valitsemisessa.

Asiakasarvostelut

Perustuu 2 arvosteluun

0%
100%
0%

365 päivää palautusaikaa

Upperty.comissa kaikilla tuotteilla on 365 päivän, eli kokonaisen vuoden, palautusoikeus. Näin ollen sinun ei koskaan tarvitse olla huolissasi tai stressaantua lahjojen vaihtamisesta tai palauttamisesta

Vaihdot ja palautukset

Alusvaatteet luetaan hygieniatuotteisiin ja niitä ei sen vuoksi voida palauttaa tai vaihtaa jos ne on otettu pois pakkauksestaan tai niitä on sovitettu. Rintaliivit, topit ja aluspaidat, t-paidat, oloasut ja uima-asut eivät kuulu tähän ryhmään, joten niitä voidaan vaihtaa myös pakkauksen avaamisen jälkeen.