Ilmainen toimitus. Aina nopeat toimitukset!
365 päivää palautusaikaa

Asiakasarvio (3st)

(5 / 5)

5-pack For Men Sports Boxer Mix Multi-colour

99,95 € Tilauksen hinta 99,95 €

365 päivää palautusaikaa!

This size is a pre-order item

Hyvintyöstetyt Pierre Robert -bokserialushousut. Pesu- ja kokomerkinnät on painettu suoraan kankaaseen ja näin vältyt pesulapuilta, jotka hiertävät. Lahkeiden pituus on suunniteltu niin, että nämä pysyvät paikallaan koko päivän ajan. Harkitusti sijoitetut saumat ja kaksiteinen jousto maksimoi mukavuuden ja istuvuuden. Vyötäröresorissa on Pierre Robert -logo.
Paketin boxereiden värit riippuvat varastotilanteesta, eli kotiin saamasi boxerit eivät välttämättä ole samanväriset kuin oheisessa kuvassa.

Materiaali:
  90% polyesteri
  10% lykraTuotenumero: UPK991XB1CL3C588

Pestään korkeintaan 40 asteessa. Kokotäyttöohjelma.

Lue koko kuvaus
  • Muut ostivat
  • Arvostelut (3)
  • Koko-opas
  • Toimitus

Mitä asiakkaamme ajattelevat

Yhteensä 3 julkaisua (3 arvostelua ja 0 kysymystä). Huom! Jotkin arvostelut eivät näy alla, koska ne on kirjoitettu toisella kielellä.

Luokitusjakauma

100%
0%
0%
0%
0%

Kokojakauma

0%
100%
0%

Kirjoita arvostelu

Asiakkaidemme arvosteluja

Koko-opas

Auttaakseen meitä ja muita asiakkaita saamaan paremman kuvan tuotteistamme, rohkaisemme asiakkaitamme kirjoittamaan arvosteluja ostamistaan tuotteista. Arvostelussa voi ottaa myös kantaa kokojen istuvuuteen. Tämä on hyvödyllistä tietoa muille asiakkaille oikean koon valitsemisessa.

Asiakasarvostelut

Perustuu 3 arvosteluun

0%
100%
0%

365 päivää palautusaikaa

Upperty.comissa kaikilla tuotteilla on 365 päivän, eli kokonaisen vuoden, palautusoikeus. Näin ollen sinun ei koskaan tarvitse olla huolissasi tai stressaantua lahjojen vaihtamisesta tai palauttamisesta

Vaihdot ja palautukset

Alusvaatteet luetaan hygieniatuotteisiin ja niitä ei sen vuoksi voida palauttaa tai vaihtaa jos ne on otettu pois pakkauksestaan tai niitä on sovitettu. Rintaliivit, topit ja aluspaidat, t-paidat, oloasut ja uima-asut eivät kuulu tähän ryhmään, joten niitä voidaan vaihtaa myös pakkauksen avaamisen jälkeen.