Ilmainen toimitus. Aina nopeat toimitukset!
365 päivää palautusaikaa

Asiakasarvio (14st)

(4,5 / 5)

2-pack Solid Boxer Black

32,95 € Tilauksen hinta 32,95 €

365 päivää palautusaikaa!

This size is a pre-order item

Tyylikkäät bokserimalliset Muchachomalo alushousut istuvat napakasti ylle. Bokserit on valmistettu pehmeästä puuvillasta, joka istuu ihanasti ihoa vasten ja hengittää. Napakka materiaali takaa koko päiväksi täydellisen vapauden liikkumiseen ja pysyy paikallaan kuten pitääkin. Leveä vyötäröresori tuntuu miellyttävältä ja sitä kiertää kontrastisävyinen Muchachomalo-logo. Nämä tyylikkäät ja uskomattoman upeat alushousut ovat ehdoton hankinta perusvaatevalikoimaan.

Materiaali:
  95% puuvilla
  5% elastaaniTuotenumero: UPMU1010BASICC02

Pestään korkeintaan 30 asteessa. Kokotäyttöohjelma.Ei rumpukuivausta.Silitetään normaalissa lämpötilassa, korkeintaan 150 astetta.Ei valkaisua.

Lue koko kuvaus
  • Muut ostivat
  • Arvostelut (14)
  • Koko-opas
  • Toimitus

Mitä asiakkaamme ajattelevat

Yhteensä 14 julkaisua (14 arvostelua ja 0 kysymystä). Huom! Jotkin arvostelut eivät näy alla, koska ne on kirjoitettu toisella kielellä.

Luokitusjakauma

64%
29%
0%
7%
0%

Kokojakauma

0%
93%
7%

Kirjoita arvostelu

Asiakkaidemme arvosteluja

Koko-opas

Auttaakseen meitä ja muita asiakkaita saamaan paremman kuvan tuotteistamme, rohkaisemme asiakkaitamme kirjoittamaan arvosteluja ostamistaan tuotteista. Arvostelussa voi ottaa myös kantaa kokojen istuvuuteen. Tämä on hyvödyllistä tietoa muille asiakkaille oikean koon valitsemisessa.

Löytääksesi oikean koon voit ensin hankkia vertailumitat. Mittaa jokin lempituotteistasi, joka mielestäsi istuu itsellesi hyvin. Mittaus tehdään tasaisella pinnalla oikealla olevien kuvien ohjeiden mukaan. Tämän jälkeen voit verrata mittoja koko & istuvuus-oppaan mittoihin alla. Kaikki mitat ovat senttimetreissä.

  • A = Pituus
  • B = Rinta
  • C = Hihan pituus
  • D = Alaosan leveys
  • E = Vyötärö
  • F = Lahje

Asiakasarvostelut

Perustuu 14 arvosteluun

0%
93%
7%

Mitat (cm)

 VyötäröLahje
S3331
M3531
L3732
XL3933

365 päivää palautusaikaa

Upperty.comissa kaikilla tuotteilla on 365 päivän, eli kokonaisen vuoden, palautusoikeus. Näin ollen sinun ei koskaan tarvitse olla huolissasi tai stressaantua lahjojen vaihtamisesta tai palauttamisesta

Vaihdot ja palautukset

Alusvaatteet luetaan hygieniatuotteisiin ja niitä ei sen vuoksi voida palauttaa tai vaihtaa jos ne on otettu pois pakkauksestaan tai niitä on sovitettu. Rintaliivit, topit ja aluspaidat, t-paidat, oloasut ja uima-asut eivät kuulu tähän ryhmään, joten niitä voidaan vaihtaa myös pakkauksen avaamisen jälkeen.