Ilmainen toimitus. Aina nopeat toimitukset!
365 päivää palautusaikaa

Asiakasarvio (4st)

(4,75 / 5)

2-pack Woven Boxer Stonewash Dust

26,95 € Tilauksen hinta 26,95 €

365 päivää palautusaikaa!

This size is a pre-order item

Jockeyn suositut woven-alushousut tyylikkäällä ruutukuviolla ja upeilla väriyhdistelmillä!
Perinteiset alushousut istuvat rennosti ja ne on valmistettu ihanan pehmeästä puuvillamateriaalista. Alushousuissa on nappisepalus ja ihanan joustava resori, jossa on edessä Jockey-logo. Sopivat täydellisesti myös nukkumiseen!
Amerikkalainen Jockey-merkki perustettiin jo 1876 ja siitä on tullut todellinen klassikko. Jockey on miesten alusvaatemerkki ja tarjoaa kaikenlaisia alushousuja, pitkiä alushousuja ja aluspaitoja. Jockey on tunnettu keksimästään y-front-mallista vuodelta 1934 ja siitä lähtien kyseinen malli on ollut heille todella tärkeä. Nykyään tuotemerkkiä on saatavilla yli 120 maasta ympäri maailman. Jockey-alushousuja löytyy hyvin monenlaista aina klassisista bokserishortseista moderneihin boksereihin. Jockey keskittyy laatuun, mukavuuteen, muotiin ja innovointiin. Vaikka merkki kasvaa, heille tärkeintä on vastata asiakkaiden tarpeisiin.

Materiaali:
  100% puuvillaTuotenumero: UPJO314300C415

Pestään korkeintaan 40 asteessa. Kokotäyttöohjelma.Ei saa pestä kemiallisesti.Voidaan rumpukuivata. Alhainen lämpötila.Silitetään normaalissa lämpötilassa, korkeintaan 150 astetta.Ei valkaisua.

Lue koko kuvaus
  • Muut ostivat
  • Arvostelut (4)
  • Koko-opas
  • Toimitus

Mitä asiakkaamme ajattelevat

Yhteensä 4 julkaisua (4 arvostelua ja 0 kysymystä). Huom! Jotkin arvostelut eivät näy alla, koska ne on kirjoitettu toisella kielellä.

Luokitusjakauma

75%
25%
0%
0%
0%

Kokojakauma

0%
100%
0%

Kirjoita arvostelu

Asiakkaidemme arvosteluja

Koko-opas

Auttaakseen meitä ja muita asiakkaita saamaan paremman kuvan tuotteistamme, rohkaisemme asiakkaitamme kirjoittamaan arvosteluja ostamistaan tuotteista. Arvostelussa voi ottaa myös kantaa kokojen istuvuuteen. Tämä on hyvödyllistä tietoa muille asiakkaille oikean koon valitsemisessa.

Löytääksesi oikean koon voit ensin hankkia vertailumitat. Mittaa jokin lempituotteistasi, joka mielestäsi istuu itsellesi hyvin. Mittaus tehdään tasaisella pinnalla oikealla olevien kuvien ohjeiden mukaan. Tämän jälkeen voit verrata mittoja koko & istuvuus-oppaan mittoihin alla. Kaikki mitat ovat senttimetreissä.

  • A = Pituus
  • B = Rinta
  • C = Hihan pituus
  • D = Alaosan leveys
  • E = Vyötärö
  • F = Lahje

Asiakasarvostelut

Perustuu 4 arvosteluun

0%
100%
0%

Mitat (cm)

 VyötäröLahje
S3635
M3835
L4035
XL4235
XXL4536
XXXL4837

365 päivää palautusaikaa

Upperty.comissa kaikilla tuotteilla on 365 päivän, eli kokonaisen vuoden, palautusoikeus. Näin ollen sinun ei koskaan tarvitse olla huolissasi tai stressaantua lahjojen vaihtamisesta tai palauttamisesta

Vaihdot ja palautukset

Alusvaatteet luetaan hygieniatuotteisiin ja niitä ei sen vuoksi voida palauttaa tai vaihtaa jos ne on otettu pois pakkauksestaan tai niitä on sovitettu. Rintaliivit, topit ja aluspaidat, t-paidat, oloasut ja uima-asut eivät kuulu tähän ryhmään, joten niitä voidaan vaihtaa myös pakkauksen avaamisen jälkeen.