Ilmainen toimitus. Aina nopeat toimitukset!
365 päivää palautusaikaa

Asiakasarvio (0st)

(Ei arvosteluja)

2-pack Woven Boxer Shorts Navy pattern

29,95 € Tilauksen hinta 29,95 €

365 päivää palautusaikaa!

This size is a pre-order item

Todella suositut Jockey woven-alushousut upeissa väreissä! Perinteiset neulotusta puuvillasta valmistetut alushousut istuvat rennosti. Alushousuissa on nappisepalus ja ihanan miellyttävän tuntuinen vyötäröresori, jota koristaa edessä Jockeyn logo. Nämä bokserit sopivat täydellisesti myös nukkumiseen!
Amerikkalainen Jockey-merkki perustettiin jo 1876 ja siitä on tullut todellinen klassikko. Jockey on miesten alusvaatemerkki ja tarjoaa kaikenlaisia alushousuja, pitkiä alushousuja ja aluspaitoja. Jockey on tunnettu keksimästään y-front-mallista vuodelta 1934 ja siitä lähtien kyseinen malli on ollut heille todella tärkeä. Nykyään tuotemerkkiä on saatavilla yli 120 maasta ympäri maailman. Jockey-alushousuja löytyy hyvin monenlaista aina klassisista bokserishortseista moderneihin boksereihin. Jockey keskittyy laatuun, mukavuuteen, muotiin ja innovointiin. Vaikka merkki kasvaa, heille tärkeintä on vastata asiakkaiden tarpeisiin.

Materiaali:
  100% puuvillaTuotenumero: UP6BM7NESML4C566

Pestään korkeintaan 40 asteessa. Kokotäyttöohjelma.

Lue koko kuvaus
  • Muut ostivat
  • Arvostelut
  • Koko-opas
  • Toimitus

Arvostele ensimmäisenä!

Arvostelut

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään arvostelua. Jos olet ostanut tämän tuotteen, niin voit kirjoittaa siitä arvostelun. Arvostelusi saattaa auttaa muita ostopäätöksen teossa.

Kysymyksiä

Jos haluat lisätietoja tästä tuotteesta, voit lähettää meille kysymyksen. Voit liittää kysymykseen sähköpostiosoitteesi niin lähetämme sinulle viestin kun asiakaspalvelumme on vastannut kysymykseesi. Julkaisemme sen jälkeen kysymyksesi alla, jotta siitä voi olla hyötyä myös muille asiakkaille. Voit tietenkin myös lähettää kysymyksen anonyymisti.

Kirjoita arvostelu

Asiakkaidemme arvosteluja

Koko-opas

Auttaakseen meitä ja muita asiakkaita saamaan paremman kuvan tuotteistamme, rohkaisemme asiakkaitamme kirjoittamaan arvosteluja ostamistaan tuotteista. Arvostelussa voi ottaa myös kantaa kokojen istuvuuteen. Tämä on hyvödyllistä tietoa muille asiakkaille oikean koon valitsemisessa.

365 päivää palautusaikaa

Upperty.comissa kaikilla tuotteilla on 365 päivän, eli kokonaisen vuoden, palautusoikeus. Näin ollen sinun ei koskaan tarvitse olla huolissasi tai stressaantua lahjojen vaihtamisesta tai palauttamisesta

Vaihdot ja palautukset

Alusvaatteet luetaan hygieniatuotteisiin ja niitä ei sen vuoksi voida palauttaa tai vaihtaa jos ne on otettu pois pakkauksestaan tai niitä on sovitettu. Rintaliivit, topit ja aluspaidat, t-paidat, oloasut ja uima-asut eivät kuulu tähän ryhmään, joten niitä voidaan vaihtaa myös pakkauksen avaamisen jälkeen.