Ilmainen toimitus. Aina nopeat toimitukset!
365 päivää palautusaikaa

Asiakasarvio (0st)

(Ei arvosteluja)

9-pack Stretch Cotton Trunk Mixpack Multi-colour

99,68 € Tilauksen hinta 134,70 €

Säästät 26%

365 päivää palautusaikaa!

This size is a pre-order item
Tätä tuotetta ei ole varastossa. Käytä alla olevaa painiketta seurataksesi tuotetta.

Hyvännäköiset Hugo Boss -bokserit. Näiden trunk-alushousujen malli on selkeä ja vyötärön kuminauhassa on tietenkin Hugo Boss -logoja. Bokserit on valmistettu mukavasta ja laadukkaasta puuvillasta, joka on miellyttävä ihoa vasten. Täydelliset kalsarit perusvaatekaappiin. Pakkauksen värit vaihtelevat varastotilanteen mukaan, eli bokserit eivät aina ole saman väriset kuin kuvassa. Mutta mikäs sen jännittävämpää, varsinkin kun hinta kuitenkin aina pysyy yhtä edullisena.

Materiaali:
  95% puuvilla
  5% elastaaniTuotenumero: UPH7DDOQ23E9C588

Pestään korkeintaan 40 asteessa. Kokotäyttöohjelma.

Lue koko kuvaus
  • Samanlaisia tuotteita
  • Arvostelut
  • Koko-opas
  • Toimitus

Arvostele ensimmäisenä!

Arvostelut

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään arvostelua. Jos olet ostanut tämän tuotteen, niin voit kirjoittaa siitä arvostelun. Arvostelusi saattaa auttaa muita ostopäätöksen teossa.

Kysymyksiä

Jos haluat lisätietoja tästä tuotteesta, voit lähettää meille kysymyksen. Voit liittää kysymykseen sähköpostiosoitteesi niin lähetämme sinulle viestin kun asiakaspalvelumme on vastannut kysymykseesi. Julkaisemme sen jälkeen kysymyksesi alla, jotta siitä voi olla hyötyä myös muille asiakkaille. Voit tietenkin myös lähettää kysymyksen anonyymisti.

Kirjoita arvostelu

Asiakkaidemme arvosteluja

Koko-opas

Auttaakseen meitä ja muita asiakkaita saamaan paremman kuvan tuotteistamme, rohkaisemme asiakkaitamme kirjoittamaan arvosteluja ostamistaan tuotteista. Arvostelussa voi ottaa myös kantaa kokojen istuvuuteen. Tämä on hyvödyllistä tietoa muille asiakkaille oikean koon valitsemisessa.

365 päivää palautusaikaa

Upperty.comissa kaikilla tuotteilla on 365 päivän, eli kokonaisen vuoden, palautusoikeus. Näin ollen sinun ei koskaan tarvitse olla huolissasi tai stressaantua lahjojen vaihtamisesta tai palauttamisesta

Vaihdot ja palautukset

Alusvaatteet luetaan hygieniatuotteisiin ja niitä ei sen vuoksi voida palauttaa tai vaihtaa jos ne on otettu pois pakkauksestaan tai niitä on sovitettu. Rintaliivit, topit ja aluspaidat, t-paidat, oloasut ja uima-asut eivät kuulu tähän ryhmään, joten niitä voidaan vaihtaa myös pakkauksen avaamisen jälkeen.