Ilmainen toimitus. Aina nopeat toimitukset!
365 päivää palautusaikaa

Asiakasarvio (10st)

(4,6 / 5)

3-pack Cotton Stretch Brief Black

37,95 € Tilauksen hinta 37,95 €

365 päivää palautusaikaa!

This size is a pre-order item

Kivat, klassisen malliset Hugo Boss -alushousut. Valmistettu miellyttävän tuntuisesta materiaalista. Vyötäröresorissa on tyylikkäät Hugo Boss -logot.
Saksalainen Hugo Boss on yksi maailman tunnetuimmista merkeistä, ja merkin vaatteet henkivät sekä itseluottamusta ja ylellisyyttä. Vuosien kuluessa Hugo Boss on ottanut paikan alusvaatemarkkinoiden veteraanina merkin todella laadukkaiden ja klassisen tyylikkäiden tuotteiden ansiosta.

Materiaali:
  95% puuvilla
  5% elastaaniTuotenumero: UPHU50236745C001

Pestään korkeintaan 40 asteessa. Kokotäyttöohjelma.Ei saa pestä kemiallisesti.Voidaan rumpukuivata. Alhainen lämpötila.Silitetään korkeassa lämpötilassa, korkeintaan 200 astetta.Ei valkaisua.

Lue koko kuvaus
  • Muut ostivat
  • Arvostelut (10)
  • Koko-opas
  • Toimitus

Mitä asiakkaamme ajattelevat

Yhteensä 10 julkaisua (10 arvostelua ja 0 kysymystä). Huom! Jotkin arvostelut eivät näy alla, koska ne on kirjoitettu toisella kielellä.

Luokitusjakauma

70%
20%
10%
0%
0%

Kokojakauma

0%
90%
10%

Kirjoita arvostelu

Asiakkaidemme arvosteluja

Koko-opas

Auttaakseen meitä ja muita asiakkaita saamaan paremman kuvan tuotteistamme, rohkaisemme asiakkaitamme kirjoittamaan arvosteluja ostamistaan tuotteista. Arvostelussa voi ottaa myös kantaa kokojen istuvuuteen. Tämä on hyvödyllistä tietoa muille asiakkaille oikean koon valitsemisessa.

Löytääksesi oikean koon voit ensin hankkia vertailumitat. Mittaa jokin lempituotteistasi, joka mielestäsi istuu itsellesi hyvin. Mittaus tehdään tasaisella pinnalla oikealla olevien kuvien ohjeiden mukaan. Tämän jälkeen voit verrata mittoja koko & istuvuus-oppaan mittoihin alla. Kaikki mitat ovat senttimetreissä.

  • A = Pituus
  • B = Rinta
  • C = Hihan pituus
  • D = Alaosan leveys
  • E = Vyötärö
  • F = Lahje

Asiakasarvostelut

Perustuu 10 arvosteluun

0%
90%
10%

Mitat (cm)

 VyötäröLahje
S318
M338
L368
XL398
XXL428

365 päivää palautusaikaa

Upperty.comissa kaikilla tuotteilla on 365 päivän, eli kokonaisen vuoden, palautusoikeus. Näin ollen sinun ei koskaan tarvitse olla huolissasi tai stressaantua lahjojen vaihtamisesta tai palauttamisesta

Vaihdot ja palautukset

Alusvaatteet luetaan hygieniatuotteisiin ja niitä ei sen vuoksi voida palauttaa tai vaihtaa jos ne on otettu pois pakkauksestaan tai niitä on sovitettu. Rintaliivit, topit ja aluspaidat, t-paidat, oloasut ja uima-asut eivät kuulu tähän ryhmään, joten niitä voidaan vaihtaa myös pakkauksen avaamisen jälkeen.