Ilmainen toimitus. Aina nopeat toimitukset!
365 päivää palautusaikaa

Asiakasarvio (5st)

(5 / 5)

2-pack Crew Neck T-shirt Black

36,95 € Tilauksen hinta 36,95 €

365 päivää palautusaikaa!

This size is a pre-order item

Tyylikäs, miellyttävä ja hyvin istuva Hugo Boss -t-paita, joka on valmistettu pehmeästä ja joustavasta, yksivärisestä puuvillakankaasta. Hieman tavallista pidemmät hihat ja pyöreä pääntie. Rintamuksessa hillitty Hugo Boss -logo. Supermukava paita, joka on taattua Hugo Boss -laatua.

Materiaali:
  95% puuvilla
  5% elastaaniTuotenumero: UPHU50236748C001

Pestään korkeintaan 40 asteessa. Kokotäyttöohjelma.Ei saa pestä kemiallisesti.Voidaan rumpukuivata. Alhainen lämpötila.Silitetään normaalissa lämpötilassa, korkeintaan 150 astetta.Ei valkaisua.

Lue koko kuvaus
  • Muut ostivat
  • Arvostelut (5)
  • Koko-opas
  • Toimitus

Mitä asiakkaamme ajattelevat

Yhteensä 5 julkaisua (5 arvostelua ja 0 kysymystä). Huom! Jotkin arvostelut eivät näy alla, koska ne on kirjoitettu toisella kielellä.

Luokitusjakauma

100%
0%
0%
0%
0%

Kokojakauma

20%
80%
0%

Kirjoita arvostelu

Asiakkaidemme arvosteluja

Koko-opas

Auttaakseen meitä ja muita asiakkaita saamaan paremman kuvan tuotteistamme, rohkaisemme asiakkaitamme kirjoittamaan arvosteluja ostamistaan tuotteista. Arvostelussa voi ottaa myös kantaa kokojen istuvuuteen. Tämä on hyvödyllistä tietoa muille asiakkaille oikean koon valitsemisessa.

Löytääksesi oikean koon voit ensin hankkia vertailumitat. Mittaa jokin lempituotteistasi, joka mielestäsi istuu itsellesi hyvin. Mittaus tehdään tasaisella pinnalla oikealla olevien kuvien ohjeiden mukaan. Tämän jälkeen voit verrata mittoja koko & istuvuus-oppaan mittoihin alla. Kaikki mitat ovat senttimetreissä.

  • A = Pituus
  • B = Rinta
  • C = Hihan pituus
  • D = Alaosan leveys
  • E = Vyötärö
  • F = Lahje

Asiakasarvostelut

Perustuu 5 arvosteluun

20%
80%
0%

Mitat (cm)

 PituusRintakehän leveysAlaosan leveysHihan pituus
S6848489
M7150509
L7152529
XL7354549

365 päivää palautusaikaa

Upperty.comissa kaikilla tuotteilla on 365 päivän, eli kokonaisen vuoden, palautusoikeus. Näin ollen sinun ei koskaan tarvitse olla huolissasi tai stressaantua lahjojen vaihtamisesta tai palauttamisesta

Vaihdot ja palautukset

Alusvaatteet luetaan hygieniatuotteisiin ja niitä ei sen vuoksi voida palauttaa tai vaihtaa jos ne on otettu pois pakkauksestaan tai niitä on sovitettu. Rintaliivit, topit ja aluspaidat, t-paidat, oloasut ja uima-asut eivät kuulu tähän ryhmään, joten niitä voidaan vaihtaa myös pakkauksen avaamisen jälkeen.