Ilmainen toimitus. Aina nopeat toimitukset!
365 päivää palautusaikaa

Asiakasarvio (0st)

(Ei arvosteluja)

St Paul Bamboo Long John Wine red

39,95 € Tilauksen hinta 39,95 €

365 päivää palautusaikaa!

This size is a pre-order item

Tyylikkäät miesten pitkät Frank Dandy alushousut on valmistettu pehmeästä bambumateriaalista, joka pitää sinut lämpimänä viileinä päivinä. Pitkät alushousut istuvat hyvin ja niissä on Frank Dandy -logolla koristettu resorinauha. Valmistettu sileästä ja pehmeästä bambumateriaalista, jossa on neljään suuntaan joustavaa stretchiä, joka hengittää ja istuu ihanasti vartalolle. Kätevä materiaali säilyttää muotonsa. Flatlock-saumojen ansiosta alushousut istuvat ihonmyötäisesti eivätkä hankaa. Vyötäröllä on mukavan tuntuinen resori, jota kiertää Frank Dandy -logo, mutta sisäpuolella ei ole ollenkaan hankaavia lappuja. Vuorattu etupuoli sekä kaksinkertaiset resorit lahkeissa mukavuuden vuoksi. Näihin mahtaviin pitkiin alushousuihin ihastut varmasti heti!

Made in Green by OEKO-TEX® -sertifioitu

Tuotenumero: UPSJ8P212WLZC234

Pestään korkeintaan 40 asteessa. Kokotäyttöohjelma.

Lue koko kuvaus
  • Muut ostivat
  • Arvostelut
  • Koko-opas
  • Toimitus

Arvostele ensimmäisenä!

Arvostelut

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään arvostelua. Jos olet ostanut tämän tuotteen, niin voit kirjoittaa siitä arvostelun. Arvostelusi saattaa auttaa muita ostopäätöksen teossa.

Kysymyksiä

Jos haluat lisätietoja tästä tuotteesta, voit lähettää meille kysymyksen. Voit liittää kysymykseen sähköpostiosoitteesi niin lähetämme sinulle viestin kun asiakaspalvelumme on vastannut kysymykseesi. Julkaisemme sen jälkeen kysymyksesi alla, jotta siitä voi olla hyötyä myös muille asiakkaille. Voit tietenkin myös lähettää kysymyksen anonyymisti.

Kirjoita arvostelu

Asiakkaidemme arvosteluja

Koko-opas

Auttaakseen meitä ja muita asiakkaita saamaan paremman kuvan tuotteistamme, rohkaisemme asiakkaitamme kirjoittamaan arvosteluja ostamistaan tuotteista. Arvostelussa voi ottaa myös kantaa kokojen istuvuuteen. Tämä on hyvödyllistä tietoa muille asiakkaille oikean koon valitsemisessa.

365 päivää palautusaikaa

Upperty.comissa kaikilla tuotteilla on 365 päivän, eli kokonaisen vuoden, palautusoikeus. Näin ollen sinun ei koskaan tarvitse olla huolissasi tai stressaantua lahjojen vaihtamisesta tai palauttamisesta

Vaihdot ja palautukset

Alusvaatteet luetaan hygieniatuotteisiin ja niitä ei sen vuoksi voida palauttaa tai vaihtaa jos ne on otettu pois pakkauksestaan tai niitä on sovitettu. Rintaliivit, topit ja aluspaidat, t-paidat, oloasut ja uima-asut eivät kuulu tähän ryhmään, joten niitä voidaan vaihtaa myös pakkauksen avaamisen jälkeen.