Ilmainen toimitus. Aina nopeat toimitukset!
365 päivää palautusaikaa

Asiakasarvio (0st)

(Ei arvosteluja)

9-pack Printed Boxers Pattern-2

134,85 € Tilauksen hinta 134,85 €

365 päivää palautusaikaa!

This size is a pre-order item

Miesten tyylikkäät Frank Dandy bokserit. Bokserimallisissa alushousuissa on upeaa kuviointia, joka piristää alusvaatevalikoimaasi. Todella ihanat alushousut istuvat napakasti ja niiden pehmeä resori tuo lisämukavuutta. Puuvillaisten alushousujen stretch pitää alushousut muodossaan pesusta toiseen. Ei hankaavia tai ärsyttäviä lappuja, sillä pesuohjeet on painettu suoraan alushousuihin. Ehdoton hankinta jokaisen perusvaatevalikoimaan. Laadukkaat Frank Dandy alushousut, joita ei kannata jättää väliin!

Materiaali:
  95% puuvilla
  5% elastaani



Tuotenumero: UPBS8ENLSLWRC283

Pestään korkeintaan 40 asteessa. Kokotäyttöohjelma.

Lue koko kuvaus
  • Muut ostivat
  • Arvostelut
  • Koko-opas
  • Toimitus
Kimberly Sport Bra Black

Abecita49,90 €

Kimberly Sport Bra Black

3-pack Quarter Socks Black

Puma8,95 €

3-pack Quarter Socks Black

3-pack Quarter Socks White

Puma8,95 €

3-pack Quarter Socks White

3-pack Quarter Socks Navy/Grey

Puma8,95 €

3-pack Quarter Socks Navy/Grey

Arvostele ensimmäisenä!

Arvostelut

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään arvostelua. Jos olet ostanut tämän tuotteen, niin voit kirjoittaa siitä arvostelun. Arvostelusi saattaa auttaa muita ostopäätöksen teossa.

Kysymyksiä

Jos haluat lisätietoja tästä tuotteesta, voit lähettää meille kysymyksen. Voit liittää kysymykseen sähköpostiosoitteesi niin lähetämme sinulle viestin kun asiakaspalvelumme on vastannut kysymykseesi. Julkaisemme sen jälkeen kysymyksesi alla, jotta siitä voi olla hyötyä myös muille asiakkaille. Voit tietenkin myös lähettää kysymyksen anonyymisti.

Kirjoita arvostelu

Asiakkaidemme arvosteluja

Koko-opas

Auttaakseen meitä ja muita asiakkaita saamaan paremman kuvan tuotteistamme, rohkaisemme asiakkaitamme kirjoittamaan arvosteluja ostamistaan tuotteista. Arvostelussa voi ottaa myös kantaa kokojen istuvuuteen. Tämä on hyvödyllistä tietoa muille asiakkaille oikean koon valitsemisessa.

365 päivää palautusaikaa

Upperty.comissa kaikilla tuotteilla on 365 päivän, eli kokonaisen vuoden, palautusoikeus. Näin ollen sinun ei koskaan tarvitse olla huolissasi tai stressaantua lahjojen vaihtamisesta tai palauttamisesta

Vaihdot ja palautukset

Alusvaatteet luetaan hygieniatuotteisiin ja niitä ei sen vuoksi voida palauttaa tai vaihtaa jos ne on otettu pois pakkauksestaan tai niitä on sovitettu. Rintaliivit, topit ja aluspaidat, t-paidat, oloasut ja uima-asut eivät kuulu tähän ryhmään, joten niitä voidaan vaihtaa myös pakkauksen avaamisen jälkeen.