Ilmainen toimitus. Aina nopeat toimitukset!
365 päivää palautusaikaa

Asiakasarvio (0st)

(Ei arvosteluja)

10-pack Organic Cotton Boxer Black

109,90 € Tilauksen hinta 109,90 €

365 päivää palautusaikaa!

This size is a pre-order item

Hyvännäköiset, boxerimalliset Frank Dandy -kalsarit, jotka ovat sopivan joustavat. Boxerit on valmistettu luomupuuvillasta, joka antaa ihon hengittää ja joustaa neljään suuntaan, mikä tekee mallista hyvin vartalon liikkeitä myötäilevän. Käyttömukavuuden lisäämiseksi etuosa on vuorattu, saumat ovat huomaamattomat, ja pesuohjeet on painettu suoraan kankaaseen, eli näistä huippuluokan boxereista ei löydy lappuja hiertämästä ja ärsyttämästä. Vyötäröllä on tukeva resori mikrokuidusta, jossa on hienot Frank Dandy -logot. Täydelliset boxerit, jotka ovat sekä laadukkaat, tyylikkäät että hyvännäköiset!

Materiaali:
  95% puuvilla
  5% elastaaniTuotenumero: UP0UXY0NNNLXC004

Pestään korkeintaan 40 asteessa. Kokotäyttöohjelma.

Lue koko kuvaus
  • Muut ostivat
  • Arvostelut (1)
  • Koko-opas
  • Toimitus

Mitä asiakkaamme ajattelevat

Yhteensä 1 julkaisua (0 arvostelua ja 1 kysymystä). Huom! Jotkin arvostelut eivät näy alla, koska ne on kirjoitettu toisella kielellä.

Luokitusjakauma

0%
0%
0%
0%
0%

Kokojakauma

0%
0%
0%

Kirjoita arvostelu

Asiakkaidemme arvosteluja

Koko-opas

Auttaakseen meitä ja muita asiakkaita saamaan paremman kuvan tuotteistamme, rohkaisemme asiakkaitamme kirjoittamaan arvosteluja ostamistaan tuotteista. Arvostelussa voi ottaa myös kantaa kokojen istuvuuteen. Tämä on hyvödyllistä tietoa muille asiakkaille oikean koon valitsemisessa.

365 päivää palautusaikaa

Upperty.comissa kaikilla tuotteilla on 365 päivän, eli kokonaisen vuoden, palautusoikeus. Näin ollen sinun ei koskaan tarvitse olla huolissasi tai stressaantua lahjojen vaihtamisesta tai palauttamisesta

Vaihdot ja palautukset

Alusvaatteet luetaan hygieniatuotteisiin ja niitä ei sen vuoksi voida palauttaa tai vaihtaa jos ne on otettu pois pakkauksestaan tai niitä on sovitettu. Rintaliivit, topit ja aluspaidat, t-paidat, oloasut ja uima-asut eivät kuulu tähän ryhmään, joten niitä voidaan vaihtaa myös pakkauksen avaamisen jälkeen.