Ilmainen toimitus. Aina nopeat toimitukset!
365 päivää palautusaikaa

Asiakasarvio (0st)

(Ei arvosteluja)

Fuseknit Comfort Pants Men Black

32,95 € Tilauksen hinta 32,95 €

365 päivää palautusaikaa!

This size is a pre-order item

Miesten pitkät Craft alushousut toimivat sekä arjessa että treenatessa melko kylmissä ja kylmissä olosuhteissa! Pitkät alushousut istuvat napakasti ja ne on valmistettu kevyestä lämmittävästä materiaalista, joka vie kosteutta pois iholta ja säätelee kehon lämpötilaa pitäen sinut kuivana. Alushousujen designissa on hyödynnetty lisäksi innovatiivista Fuseknit-teknologiaa, johon kuuluu ilman saumoja neulottuja osia ja ergonomisesti muotoiltuja sekä strategisesti sijoiteltuja saumoja parhaan mahdollisen mukavuuden varmistamiseksi. Erinomaiset pitkät alushousut talviaktiviteetteihin kannattaa yhdistää matchaavaan Craft välikerraston paitaan!

Materiaali:
  67% polyesteri
  31% polyamidi
  2% elastaaniTuotenumero: UPWY17NCNLK9C004

Pestään korkeintaan 40 asteessa. Kokotäyttöohjelma.

Lue koko kuvaus
  • Samanlaisia tuotteita
  • Arvostelut
  • Koko-opas
  • Toimitus

Arvostele ensimmäisenä!

Arvostelut

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään arvostelua. Jos olet ostanut tämän tuotteen, niin voit kirjoittaa siitä arvostelun. Arvostelusi saattaa auttaa muita ostopäätöksen teossa.

Kysymyksiä

Jos haluat lisätietoja tästä tuotteesta, voit lähettää meille kysymyksen. Voit liittää kysymykseen sähköpostiosoitteesi niin lähetämme sinulle viestin kun asiakaspalvelumme on vastannut kysymykseesi. Julkaisemme sen jälkeen kysymyksesi alla, jotta siitä voi olla hyötyä myös muille asiakkaille. Voit tietenkin myös lähettää kysymyksen anonyymisti.

Kirjoita arvostelu

Asiakkaidemme arvosteluja

Koko-opas

Auttaakseen meitä ja muita asiakkaita saamaan paremman kuvan tuotteistamme, rohkaisemme asiakkaitamme kirjoittamaan arvosteluja ostamistaan tuotteista. Arvostelussa voi ottaa myös kantaa kokojen istuvuuteen. Tämä on hyvödyllistä tietoa muille asiakkaille oikean koon valitsemisessa.

365 päivää palautusaikaa

Upperty.comissa kaikilla tuotteilla on 365 päivän, eli kokonaisen vuoden, palautusoikeus. Näin ollen sinun ei koskaan tarvitse olla huolissasi tai stressaantua lahjojen vaihtamisesta tai palauttamisesta

Vaihdot ja palautukset

Alusvaatteet luetaan hygieniatuotteisiin ja niitä ei sen vuoksi voida palauttaa tai vaihtaa jos ne on otettu pois pakkauksestaan tai niitä on sovitettu. Rintaliivit, topit ja aluspaidat, t-paidat, oloasut ja uima-asut eivät kuulu tähän ryhmään, joten niitä voidaan vaihtaa myös pakkauksen avaamisen jälkeen.