Ilmainen toimitus. Aina nopeat toimitukset!
365 päivää palautusaikaa

Asiakasarvio (0st)

(Ei arvosteluja)

9-pack Cotton Stretch Trunks MIX Multi-colour

99,90 € Tilauksen hinta 135,00 €

Säästät 26%

365 päivää palautusaikaa!

This size is a pre-order item
Tätä tuotetta ei ole varastossa. Käytä alla olevaa painiketta seurataksesi tuotetta.

Calvin Klein Cotton Stretch Trunks MIX. 9-pack sekalaisia trunk-mallisia Calvin Klein alushousuja. Tyylikkäät alushousut eri väreissä ja upealla designilla. Napakka istuvuus ja miellyttävän tuntuinen vyötäröresori, jota koristaa Calvin Klein -logo. Valmistettu pehmeästä ja joustavasta korkealaatuisesta materiaalista.

Huomaathan, että varaston tilanteesta riippuen pakkauksissa olevien alushousujen värit vaihtelevat. Voi siis olla, ettet saa samanvärisiä tuotteita kuin kuvassa on. Sen sijaan hinta on aina todella edullinen!

Materiaali:
  95% puuvilla
  5% elastaaniTuotenumero: UPB2SD0T2RQLC588

Pestään korkeintaan 30 asteessa. Kokotäyttöohjelma.

Lue koko kuvaus
  • Samanlaisia tuotteita
  • Arvostelut
  • Koko-opas
  • Toimitus

Arvostele ensimmäisenä!

Arvostelut

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään arvostelua. Jos olet ostanut tämän tuotteen, niin voit kirjoittaa siitä arvostelun. Arvostelusi saattaa auttaa muita ostopäätöksen teossa.

Kysymyksiä

Jos haluat lisätietoja tästä tuotteesta, voit lähettää meille kysymyksen. Voit liittää kysymykseen sähköpostiosoitteesi niin lähetämme sinulle viestin kun asiakaspalvelumme on vastannut kysymykseesi. Julkaisemme sen jälkeen kysymyksesi alla, jotta siitä voi olla hyötyä myös muille asiakkaille. Voit tietenkin myös lähettää kysymyksen anonyymisti.

Kirjoita arvostelu

Asiakkaidemme arvosteluja

Koko-opas

Auttaakseen meitä ja muita asiakkaita saamaan paremman kuvan tuotteistamme, rohkaisemme asiakkaitamme kirjoittamaan arvosteluja ostamistaan tuotteista. Arvostelussa voi ottaa myös kantaa kokojen istuvuuteen. Tämä on hyvödyllistä tietoa muille asiakkaille oikean koon valitsemisessa.

365 päivää palautusaikaa

Upperty.comissa kaikilla tuotteilla on 365 päivän, eli kokonaisen vuoden, palautusoikeus. Näin ollen sinun ei koskaan tarvitse olla huolissasi tai stressaantua lahjojen vaihtamisesta tai palauttamisesta

Vaihdot ja palautukset

Alusvaatteet luetaan hygieniatuotteisiin ja niitä ei sen vuoksi voida palauttaa tai vaihtaa jos ne on otettu pois pakkauksestaan tai niitä on sovitettu. Rintaliivit, topit ja aluspaidat, t-paidat, oloasut ja uima-asut eivät kuulu tähän ryhmään, joten niitä voidaan vaihtaa myös pakkauksen avaamisen jälkeen.