Ilmainen toimitus. Aina nopeat toimitukset!
365 päivää palautusaikaa

Asiakasarvio (0st)

(Ei arvosteluja)

9-pack Cotton Stretch Low Rise Trunks Multi-colour

110,00 € Tilauksen hinta 110,00 €

365 päivää palautusaikaa!

This size is a pre-order item

Mukavat kalsarit klassista Calvin Klein-designia. Kalsarit ovat Low Rise trunk-mallia. Valmistettu mukavasta ja joustavasta puuvillasta, joka on mukava päällä koko päivän ajan.

Materiaali:
  95% puuvilla
  5% elastaaniTuotenumero: UPWW8LE2ZX9IC588

Pestään korkeintaan 30 asteessa. Kokotäyttöohjelma.

Lue koko kuvaus
  • Muut ostivat
  • Arvostelut (2)
  • Koko-opas
  • Toimitus

Mitä asiakkaamme ajattelevat

Yhteensä 2 julkaisua (0 arvostelua ja 2 kysymystä). Huom! Jotkin arvostelut eivät näy alla, koska ne on kirjoitettu toisella kielellä.

Luokitusjakauma

0%
0%
0%
0%
0%

Kokojakauma

0%
0%
0%

Kirjoita arvostelu

Asiakkaidemme arvosteluja

Koko-opas

Auttaakseen meitä ja muita asiakkaita saamaan paremman kuvan tuotteistamme, rohkaisemme asiakkaitamme kirjoittamaan arvosteluja ostamistaan tuotteista. Arvostelussa voi ottaa myös kantaa kokojen istuvuuteen. Tämä on hyvödyllistä tietoa muille asiakkaille oikean koon valitsemisessa.

365 päivää palautusaikaa

Upperty.comissa kaikilla tuotteilla on 365 päivän, eli kokonaisen vuoden, palautusoikeus. Näin ollen sinun ei koskaan tarvitse olla huolissasi tai stressaantua lahjojen vaihtamisesta tai palauttamisesta

Vaihdot ja palautukset

Alusvaatteet luetaan hygieniatuotteisiin ja niitä ei sen vuoksi voida palauttaa tai vaihtaa jos ne on otettu pois pakkauksestaan tai niitä on sovitettu. Rintaliivit, topit ja aluspaidat, t-paidat, oloasut ja uima-asut eivät kuulu tähän ryhmään, joten niitä voidaan vaihtaa myös pakkauksen avaamisen jälkeen.