Ilmainen toimitus. Aina nopeat toimitukset!
365 päivää palautusaikaa

Asiakasarvio (11st)

(4,45 / 5)

3-pack Hip Brief Black Grey White

36,95 € Tilauksen hinta 36,95 €

365 päivää palautusaikaa!

This size is a pre-order item

Brief-malliset Calvin Klein alushousut. Alushousujen design on Calvin Kleinille tyypillisesti klassisen tyylikästä. Alushousut on valmistettu ihanan kevyestä puuvillasekoitteesta, joka stretchin ansiosta mukautuu kehon muotoihin ja istuu täydellisesti. Materiaali hengittää ja pitää olosi miellyttävänä koko päivän ajan. Pehmeää vyötäröresoria kiertää Calvin Klein -logo.

Materiaali:
  95% puuvilla
  5% elastaaniTuotenumero: UPCAU2661GC998

Pestään korkeintaan 30 asteessa. Kokotäyttöohjelma.Ei saa pestä kemiallisesti.Voidaan rumpukuivata. Alhainen lämpötila.Älä silitä tai prässää.Ei valkaisua.

Lue koko kuvaus
  • Muut ostivat
  • Arvostelut (11)
  • Koko-opas
  • Toimitus

Mitä asiakkaamme ajattelevat

Yhteensä 11 julkaisua (11 arvostelua ja 0 kysymystä). Huom! Jotkin arvostelut eivät näy alla, koska ne on kirjoitettu toisella kielellä.

Luokitusjakauma

55%
36%
9%
0%
0%

Kokojakauma

9%
91%
0%

Kirjoita arvostelu

Asiakkaidemme arvosteluja

Koko-opas

Auttaakseen meitä ja muita asiakkaita saamaan paremman kuvan tuotteistamme, rohkaisemme asiakkaitamme kirjoittamaan arvosteluja ostamistaan tuotteista. Arvostelussa voi ottaa myös kantaa kokojen istuvuuteen. Tämä on hyvödyllistä tietoa muille asiakkaille oikean koon valitsemisessa.

Löytääksesi oikean koon voit ensin hankkia vertailumitat. Mittaa jokin lempituotteistasi, joka mielestäsi istuu itsellesi hyvin. Mittaus tehdään tasaisella pinnalla oikealla olevien kuvien ohjeiden mukaan. Tämän jälkeen voit verrata mittoja koko & istuvuus-oppaan mittoihin alla. Kaikki mitat ovat senttimetreissä.

  • A = Pituus
  • B = Rinta
  • C = Hihan pituus
  • D = Alaosan leveys
  • E = Vyötärö
  • F = Lahje

Asiakasarvostelut

Perustuu 11 arvosteluun

9%
91%
0%

Mitat (cm)

 VyötäröLahje
S3322
M3622
L3826
XL4227

365 päivää palautusaikaa

Upperty.comissa kaikilla tuotteilla on 365 päivän, eli kokonaisen vuoden, palautusoikeus. Näin ollen sinun ei koskaan tarvitse olla huolissasi tai stressaantua lahjojen vaihtamisesta tai palauttamisesta

Vaihdot ja palautukset

Alusvaatteet luetaan hygieniatuotteisiin ja niitä ei sen vuoksi voida palauttaa tai vaihtaa jos ne on otettu pois pakkauksestaan tai niitä on sovitettu. Rintaliivit, topit ja aluspaidat, t-paidat, oloasut ja uima-asut eivät kuulu tähän ryhmään, joten niitä voidaan vaihtaa myös pakkauksen avaamisen jälkeen.