Ilmainen toimitus. Aina nopeat toimitukset!
365 päivää palautusaikaa

Asiakasarvio (0st)

(Ei arvosteluja)

2-pack Callie Sneaker Logo Sock Black

14,99 € Tilauksen hinta 14,99 €

365 päivää palautusaikaa!

This size is a pre-order item

Upeat Calvin Klein sukat ovat klassista nilkkamallia. Sukat muotoutuvat helposti jalkoihisi ja istuvat pehmeästi iholle. Valmistettu sileästä ja laadukkaasta puuvillamateriaalista. Mahtavat arjen sukat sopivat erittäin hyvin lyhytvartisiin kenkiin. Avaa sukkalaatikkosi näille ihanille Calvin Klein sukille.

Materiaali:
  49% puuvilla
  28% polyamidi
  21% polyesteri
  2% elastaaniTuotenumero: UP4XUEMTLI74C004

Pestään korkeintaan 30 asteessa. Kokotäyttöohjelma.

Lue koko kuvaus
  • Samanlaisia tuotteita
  • Arvostelut
  • Koko-opas
  • Toimitus
Sockiplast Navy-2

CanSocks14,90 €

Sockiplast Navy-2

4-pack Men Socks Plain  Black

Topeco15,95 €

4-pack Men Socks Plain Black

5-pack Essential Socks Black

Björn Borg19,95 €

5-pack Essential Socks Black

3-pack Sport Crew Socks Black

Puma8,95 €

3-pack Sport Crew Socks Black

3-pack Essential Step Socks Black

Björn Borg8,95 €

3-pack Essential Step Socks Black

Arvostele ensimmäisenä!

Arvostelut

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään arvostelua. Jos olet ostanut tämän tuotteen, niin voit kirjoittaa siitä arvostelun. Arvostelusi saattaa auttaa muita ostopäätöksen teossa.

Kysymyksiä

Jos haluat lisätietoja tästä tuotteesta, voit lähettää meille kysymyksen. Voit liittää kysymykseen sähköpostiosoitteesi niin lähetämme sinulle viestin kun asiakaspalvelumme on vastannut kysymykseesi. Julkaisemme sen jälkeen kysymyksesi alla, jotta siitä voi olla hyötyä myös muille asiakkaille. Voit tietenkin myös lähettää kysymyksen anonyymisti.

Kirjoita arvostelu

Asiakkaidemme arvosteluja

Koko-opas

Auttaakseen meitä ja muita asiakkaita saamaan paremman kuvan tuotteistamme, rohkaisemme asiakkaitamme kirjoittamaan arvosteluja ostamistaan tuotteista. Arvostelussa voi ottaa myös kantaa kokojen istuvuuteen. Tämä on hyvödyllistä tietoa muille asiakkaille oikean koon valitsemisessa.

365 päivää palautusaikaa

Upperty.comissa kaikilla tuotteilla on 365 päivän, eli kokonaisen vuoden, palautusoikeus. Näin ollen sinun ei koskaan tarvitse olla huolissasi tai stressaantua lahjojen vaihtamisesta tai palauttamisesta

Vaihdot ja palautukset

Alusvaatteet luetaan hygieniatuotteisiin ja niitä ei sen vuoksi voida palauttaa tai vaihtaa jos ne on otettu pois pakkauksestaan tai niitä on sovitettu. Rintaliivit, topit ja aluspaidat, t-paidat, oloasut ja uima-asut eivät kuulu tähän ryhmään, joten niitä voidaan vaihtaa myös pakkauksen avaamisen jälkeen.