Ilmainen toimitus. Aina nopeat toimitukset!
365 päivää palautusaikaa

Asiakasarvio (12st)

(4,75 / 5)

Basic Check Line String Black

19,95 € Tilauksen hinta 19,95 €

365 päivää palautusaikaa!

This size is a pre-order item

Ihanat, string-malliset Bruno Banani -kalsarit, jotka myötäilevät vartaloa miellyttävästi. Nämä hienot, vartalon parhaita puolia korostavat kalsarit on valmistettu polyamidisekoituksesta, ja niissä on matala vyötärö ja kapeat sivut, jotka ovat huomaamattomat tiukkojenkin vaatteiden alla. Sileä materiaali kiiltää kevyesti ja tuntuu mukavalta ihoa vasten. Vyötöröllä on pehmeä ja sopivan joustava resori, jossa on edessä hillitty Bruno Banani -logo. Hyvännäköiset stringit, jotka ovat myös todella mukavat!

Materiaali:
  90% polyamidi
  10% elastaaniTuotenumero: UPS0KUJLL04FC004

Pestään korkeintaan 40 asteessa. Kokotäyttöohjelma.

Lue koko kuvaus
  • Muut ostivat
  • Arvostelut (14)
  • Koko-opas
  • Toimitus

Mitä asiakkaamme ajattelevat

Yhteensä 14 julkaisua (12 arvostelua ja 2 kysymystä). Huom! Jotkin arvostelut eivät näy alla, koska ne on kirjoitettu toisella kielellä.

Luokitusjakauma

83%
8%
8%
0%
0%

Kokojakauma

0%
92%
8%

Kirjoita arvostelu

Asiakkaidemme arvosteluja

Koko-opas

Auttaakseen meitä ja muita asiakkaita saamaan paremman kuvan tuotteistamme, rohkaisemme asiakkaitamme kirjoittamaan arvosteluja ostamistaan tuotteista. Arvostelussa voi ottaa myös kantaa kokojen istuvuuteen. Tämä on hyvödyllistä tietoa muille asiakkaille oikean koon valitsemisessa.

Asiakasarvostelut

Perustuu 12 arvosteluun

0%
92%
8%

365 päivää palautusaikaa

Upperty.comissa kaikilla tuotteilla on 365 päivän, eli kokonaisen vuoden, palautusoikeus. Näin ollen sinun ei koskaan tarvitse olla huolissasi tai stressaantua lahjojen vaihtamisesta tai palauttamisesta

Vaihdot ja palautukset

Alusvaatteet luetaan hygieniatuotteisiin ja niitä ei sen vuoksi voida palauttaa tai vaihtaa jos ne on otettu pois pakkauksestaan tai niitä on sovitettu. Rintaliivit, topit ja aluspaidat, t-paidat, oloasut ja uima-asut eivät kuulu tähän ryhmään, joten niitä voidaan vaihtaa myös pakkauksen avaamisen jälkeen.