Ilmainen toimitus. Aina nopeat toimitukset!
365 päivää palautusaikaa

Asiakasarvio (5st)

(2,8 / 5)

5-pack Essential Socks Black

19,95 € Tilauksen hinta 19,95 €

365 päivää palautusaikaa!

This size is a pre-order item

Hienot Björn Borg -sukat. Valmistettu todella laadukkaasta joustavasta puuvillasekoitteesta, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Näille tyylikkäille sukille löytyy aina käyttöä.

Materiaali:
  60% puuvilla
  30% polyesteri
  8% polyamidi
  2% elastaaniTuotenumero: UPTIRXYP8OQTC004

Pestään korkeintaan 40 asteessa. Kokotäyttöohjelma.

Lue koko kuvaus
  • Muut ostivat
  • Arvostelut (5)
  • Koko-opas
  • Toimitus

Mitä asiakkaamme ajattelevat

Yhteensä 5 julkaisua (5 arvostelua ja 0 kysymystä). Huom! Jotkin arvostelut eivät näy alla, koska ne on kirjoitettu toisella kielellä.

Luokitusjakauma

40%
0%
0%
20%
40%

Kokojakauma

0%
100%
0%

Kirjoita arvostelu

Asiakkaidemme arvosteluja

Koko-opas

Auttaakseen meitä ja muita asiakkaita saamaan paremman kuvan tuotteistamme, rohkaisemme asiakkaitamme kirjoittamaan arvosteluja ostamistaan tuotteista. Arvostelussa voi ottaa myös kantaa kokojen istuvuuteen. Tämä on hyvödyllistä tietoa muille asiakkaille oikean koon valitsemisessa.

Asiakasarvostelut

Perustuu 5 arvosteluun

0%
100%
0%

365 päivää palautusaikaa

Upperty.comissa kaikilla tuotteilla on 365 päivän, eli kokonaisen vuoden, palautusoikeus. Näin ollen sinun ei koskaan tarvitse olla huolissasi tai stressaantua lahjojen vaihtamisesta tai palauttamisesta

Vaihdot ja palautukset

Alusvaatteet luetaan hygieniatuotteisiin ja niitä ei sen vuoksi voida palauttaa tai vaihtaa jos ne on otettu pois pakkauksestaan tai niitä on sovitettu. Rintaliivit, topit ja aluspaidat, t-paidat, oloasut ja uima-asut eivät kuulu tähän ryhmään, joten niitä voidaan vaihtaa myös pakkauksen avaamisen jälkeen.