Ilmainen toimitus. Aina nopeat toimitukset!
365 päivää palautusaikaa

Asiakasarvio (0st)

(Ei arvosteluja)

10-pack Basic Solid Socks Black/Blue

35,00 € Tilauksen hinta 39,90 €

Säästät 12%

365 päivää palautusaikaa!

This size is a pre-order item

Fantastiset Björn Borg -sukat pehmeästä ja joustavasta puuvillamateriaalista. Sukat myötäilevät jalkoja miellyttävästi, ja varressa on sopivan joustava resori. Nämä huippuhienot sukat on melkeinpä pakko hankkia jalkoja ilostuttamaan!

Materiaali:
  60% puuvilla
  30% polyesteri
  8% polyamidi
  2% elastaaniTuotenumero: UP0YGH2F8HF2C347

Pestään korkeintaan 40 asteessa. Kokotäyttöohjelma.

Lue koko kuvaus
  • Muut ostivat
  • Arvostelut
  • Koko-opas
  • Toimitus
3-pack Sneaker Socks Black

Puma8,95 €

3-pack Sneaker Socks Black

5-pack Solid Ankle Socks Black

Björn Borg19,95 €

5-pack Solid Ankle Socks Black

3-pack Sneaker Socks White

Puma8,95 €

3-pack Sneaker Socks White

Sockiplast White

CanSocks14,90 €

Sockiplast White

Classic T-shirt White

Resteröds18,95 €

Classic T-shirt White

Arvostele ensimmäisenä!

Arvostelut

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään arvostelua. Jos olet ostanut tämän tuotteen, niin voit kirjoittaa siitä arvostelun. Arvostelusi saattaa auttaa muita ostopäätöksen teossa.

Kysymyksiä

Jos haluat lisätietoja tästä tuotteesta, voit lähettää meille kysymyksen. Voit liittää kysymykseen sähköpostiosoitteesi niin lähetämme sinulle viestin kun asiakaspalvelumme on vastannut kysymykseesi. Julkaisemme sen jälkeen kysymyksesi alla, jotta siitä voi olla hyötyä myös muille asiakkaille. Voit tietenkin myös lähettää kysymyksen anonyymisti.

Kirjoita arvostelu

Asiakkaidemme arvosteluja

Koko-opas

Auttaakseen meitä ja muita asiakkaita saamaan paremman kuvan tuotteistamme, rohkaisemme asiakkaitamme kirjoittamaan arvosteluja ostamistaan tuotteista. Arvostelussa voi ottaa myös kantaa kokojen istuvuuteen. Tämä on hyvödyllistä tietoa muille asiakkaille oikean koon valitsemisessa.

365 päivää palautusaikaa

Upperty.comissa kaikilla tuotteilla on 365 päivän, eli kokonaisen vuoden, palautusoikeus. Näin ollen sinun ei koskaan tarvitse olla huolissasi tai stressaantua lahjojen vaihtamisesta tai palauttamisesta

Vaihdot ja palautukset

Alusvaatteet luetaan hygieniatuotteisiin ja niitä ei sen vuoksi voida palauttaa tai vaihtaa jos ne on otettu pois pakkauksestaan tai niitä on sovitettu. Rintaliivit, topit ja aluspaidat, t-paidat, oloasut ja uima-asut eivät kuulu tähän ryhmään, joten niitä voidaan vaihtaa myös pakkauksen avaamisen jälkeen.