Ilmainen toimitus. Aina nopeat toimitukset!
365 päivää palautusaikaa

Asiakasarvio (1st)

(5 / 5)

Almost Naked Disco Animal Thong Black pattern-2

32,95 € Tilauksen hinta 32,95 €

365 päivää palautusaikaa!

This size is a pre-order item

Tyylikkäät Andrew Christian alushousut kimartelevat upeasti eläinkuosissa, joka takaa juhlavamman alusasulookin! Stringit ovat niin kevyet, että et lähes ollenkaan tunne niitä ylläsi. Miellyttävän tuntuinen vyötäröresori, jota kiertää kimalteleva Andrew Christian -logo. Alushousuissa on tietysti myös Andrew Christianin uniikki ja tilava anatomisesti muotoiltu pussi, johon varustus sujahtaa luonnollisesti. Täydelliset stringit puettavaksi ylle, kun valmistaudut bileiltaan!

Materiaali:
  95% polyesteri
  5% spandex



Tuotenumero: UP3T1LU7MHBUC567

Lue koko kuvaus
  • Muut ostivat
  • Arvostelut (1)
  • Koko-opas
  • Toimitus

Mitä asiakkaamme ajattelevat

Yhteensä 1 julkaisua (1 arvostelua ja 0 kysymystä). Huom! Jotkin arvostelut eivät näy alla, koska ne on kirjoitettu toisella kielellä.

Luokitusjakauma

100%
0%
0%
0%
0%

Kokojakauma

0%
100%
0%

Kirjoita arvostelu

Asiakkaidemme arvosteluja

Koko-opas

Auttaakseen meitä ja muita asiakkaita saamaan paremman kuvan tuotteistamme, rohkaisemme asiakkaitamme kirjoittamaan arvosteluja ostamistaan tuotteista. Arvostelussa voi ottaa myös kantaa kokojen istuvuuteen. Tämä on hyvödyllistä tietoa muille asiakkaille oikean koon valitsemisessa.

Asiakasarvostelut

Perustuu 1 arvosteluun

0%
100%
0%

365 päivää palautusaikaa

Upperty.comissa kaikilla tuotteilla on 365 päivän, eli kokonaisen vuoden, palautusoikeus. Näin ollen sinun ei koskaan tarvitse olla huolissasi tai stressaantua lahjojen vaihtamisesta tai palauttamisesta

Vaihdot ja palautukset

Alusvaatteet luetaan hygieniatuotteisiin ja niitä ei sen vuoksi voida palauttaa tai vaihtaa jos ne on otettu pois pakkauksestaan tai niitä on sovitettu. Rintaliivit, topit ja aluspaidat, t-paidat, oloasut ja uima-asut eivät kuulu tähän ryhmään, joten niitä voidaan vaihtaa myös pakkauksen avaamisen jälkeen.