Pesuohjeita

Hoito

Jotta saat kaiken irti ostamistasi tuotteista niin niitä täytyy hoitaa oikein. Annamme kaikille tuotteillemme siksi pesuohjeet ja niitä on myös tärkeää noudattaa. Noudatamme yhtä sääntöä riippumatta siitä, lukeeko niin pesuohjeessa, ja se on että alusvaatteita ei koskaan saisi kuivata kuivausrummussa. Alla näet pesuohjeemme joihin voit aina tukeutua Upperty.fi:stä tekemiesi ostosten kanssa.

Pesumerkinnät

Pesuohjeita Pestään korkeintaan 95 asteessa. Täysi koneellinen. Pesuohjeita Pestään korkeintaan 95 asteessa puolitäytöllä. Lyhyt linkous. Pesuohjeita Pestään korkeintaan 95 asteessa hienopesuohjelmalla.
Pesuohjeita Pestään korkeintaan 60 asteessa. Täysi koneellinen. Pesuohjeita Pestään korkeintaan 60 asteessa puolitäytöllä. Lyhyt linkous. Pesuohjeita Pestään korkeintaan 60 asteessa hienopesuohjelmalla.
Pesuohjeita Pestään korkeintaan 40 asteessa. Täysi koneellinen. Pesuohjeita Pestään korkeintaan 40 asteessa puolitäytöllä. Lyhyt linkous. Pesuohjeita Pestään korkeintaan 40 asteessa hienopesuohjelmalla.
Pesuohjeita Pestään korkeintaan 30 asteessa. Täysi koneellinen. Pesuohjeita Pestään korkeintaan 30 asteessa puolitäytöllä. Lyhyt linkous. Pesuohjeita Pestään korkeintaan 30 asteessa hienopesuohjelmalla.
Pesuohjeita Vain käsinpesu korkeintaan 40 asteessa. Ei hankausta. Pesuohjeita Ei vesipesua.  

Kemiallisen pesun merkinnät

Pesuohjeita Voidaan pestä kemiallisesti. Pesuohjeita Voidaan pestä kemiallisesti. Sietää kaikkia pesuliuottimia. Pesuohjeita Voidaan pestä kemiallisesti. Ei vahvempia aineita kuin pesunafta tai muut fluorihiilivedyt.
Pesuohjeita Voidaan pestä kemiallisesti. Ei vahvempia aineita kuin pesunafta tai muut fluorihiilivedyt. PesuohjeitaVoidaan pestä kemiallisesti. Ei vahvempia aineita kuin perkloorietyleeni. PesuohjeitaVoidaan pestä kemiallisesti. Ei vahvempia aineita kuin perkloorietyleeni. Lyhyt kuivapesuohjelma.
Pesuohjeita Ei kemiallista pesua.    

Kuivausmerkinnät

Pesuohjeita Tasokuivaus. Pesuohjeita Kuivaus vettä valuvana. Pesuohjeita Kuivaus ripustettuna.
Pesuohjeita Ei rumpukuivausta. Pesuohjeita Voidaan rumpukuivata. Pesuohjeita Voidaan rumpukuivata. Matala lämpötila.
Pesuohjeita Voidaan rumpukuivata. Normaali lämpötila.    

Silitysmerkinnät

Pesuohjeita Ei silitystä eikä lämminmankelointia. Pesuohjeita Silitys alhaisessa lämpötilassa. Korkeintaan 100 astetta. Pesuohjeita Silitys normaalissa lämpötilassa. Korkeintaan 150 astetta.
Pesuohjeita Silitys korkeassa lämpötilassa. Korkeintaan 200 astetta.    

Valkaisumerkinnät

Pesuohjeita Ei kloorivalkaisua. PesuohjeitaVoidaan kloorivalkaista.