Palautukset ja vaihdot

365 päivän avoin kauppa

Upperty.fi:n tilauksilla on aina 365 päivän, tai kokonaisen vuoden, palautusaika. Näin ollen sinun ei tarvitse koskaan olla huolissasi esimerkiksi lahjojen vaihtamisesta vaan siihen on hyvin aikaa.

Mitä voin vaihtaa?

Alusvaatteet ovat hygieniatuotteita ja niitä ei voi vaihtaa jos pakkaus on avattu. Tarkista sen vuoksi erityisen tarkasti, että tuote on oikea sekä oikeankokoinen ja -värinen ennenkuin avaat kalsareiden tai pikkuhousujen pakettia. Rintaliivejä, t-paitoja, aluspaitoja, oloasuja ja uima-asuja voi vaihtaa vaikka pakkaus olisikin avattu.

Näin vaihdat tai palautat tuotteita

Olivatko rintaliivit vääränkokoiset tai haluatko mieluummin toisenväriset uimahousut? Ei hätää, ota tilausnumerosi esiin ja ole yhteydessä asiakaspalveluun. He auttavat sinua helposti ja nopeasti kaikkiin vaihtoihin liittyvissä asioissa. Sama koskee myös palautuksia.

  1. Ota tilausnumerosi esiin. Löydät sen kuitista joka tuli lähetyksen mukana ja tilausvahvistuksesta joka on tullut sinulle sähköpostilla.
  2. Ota yhteyttä asiakaspalveluun joko sähköpostitse tai puhelimitse.
  3. Sovitte asiakaspalvelun kanssa kuinka asia hoidetaan: palautus, hyvitys vai vaihto uuteen tuotteeseen. Saat myös palautusnumeron ja palautusosoitteen johon voit lähettää tuotteen. Palautuskulut maksaa asiakas. Jos valitset maksunpalautuksen niin palautamme maksusi heti kun olemme vastaanottaneet palautettavan tuotteen. Useimmiten voi mennä jopa 3 pankkipäivää ennenkuin maksu näkyy tililläsi.

Kuinka palautat viallisen tuotteen

Toimimme tunnettujen merkkien kanssa jotta voimme varmistua siitä että saat ainoastaan laatutuotteita. Jos jokin tuote odotusten vastaisesti kuitenkin olisi viallinen niin saat luonnollisesti vaihtaa sen. Upperty.fi noudattaa EU-direktiivejä rikkoontuneiden tuotteiden suhteen. Reklamaatio-oikeus on 3 vuotta sellaisten tuotteiden kohdalla, joissa on valmistusvirhe. Jos haluat ilmoittaa viallisesta tuotteesta niin ota yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme (kahden kuukauden sisällä) niin he auttavat sinua vaihtamaan tuotteen uuteen. Reklamaatioiden kohdalla me Upperty.fi:ssä maksamme tietenkin palautuskulut.