Ostoehdot

Näin toimimme Suomessa

  • Aina kiinteät toimituskulut 4,95 euroa.
  • 365 päivän avoin kauppa.
  • Toimitusaika on 2-5 päivää.

Lähetykset ja toimitukset

Lähetämme kaikki tilaukset turvallisesti DHL:n tai Postin kautta, joiden toimitusaika on yleensä 2-5 työpäivää riippuen siitä missä asut. Maksuton Kuljetus! Jonkin viivästyksen ilmaantuessa otamme sinuun yhteyttä ja sinulla on oikeus perua kauppa

Toimitukset muihin maihin

Muihin maihin toimitettaessa käytämme Postia ja FedExiä. Toimitusaika on 1-7 päivää riippuen maasta. Kiinteät toimituskulut ovat 4,95 euroa.

Tilausvahvistus

Kun olet tehnyt tilauksen niin sinulle lähetetään automaattisesti tilausvahvistus sähköpostitse. Sen vuoksi on tärkeää että olet kirjoittanut sähköpostiosoitteesi oikein. Kun tilauksesi lähetetään niin saat uuden sähköpostiviestin vahvistukseksi lähetyksestä. Säilytä viestit jotta mahdollinen asiointi asiakaspalvelun kanssa sujuu helpommin.

Hinnat

Kaikki hinnat Upperty.fi:ssä ovat euroissa ja sisältävät Ruotsin arvonlisäveron. Kaikki tarjoukset ja kampanjat ovat voimassa niin pitkään kuin varastoa riittää. Meidän kampanjoitamme ja tarjouksiamme ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai yhteistyökampanjoihin.

365 päivän avoin kauppa

Upperty.fi tarjoaa aina 365 päivän, tai kokonaisen vuoden, avoimen kaupan. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei koskaan tarvitse olla huolissasi esimerkiksi lahjojen palauttamisesta vaan siihen on hyvin aikaa.

Peruutusoikeus – vaihdot, palautukset ja reklamaatiot

Alusvaatteet ovat hygieniatuotteita ja niitä ei voi vaihtaa jos pakkaus on avattu. Tarkista sen vuoksi erityisen tarkasti että tuote on oikea ja oikeankokoinen sekä –värinen ennenkuin avaat kalsareiden tai pikkuhousujen pakkausta. Rintaliivejä, t-paitoja, aluspaitoja, oloasuja ja uima-asuja voi vaihtaa vaikka pakkaus olisikin avattu. Jos haluat maksunpalautuksen niin palautamme maksusi niin pian kuin olemme vastaanottaneet palautetut tuotteet. Yleensä voi mennä noin 3 pankkipäivää ennenkuin maksu näkyy tililläsi, ja aivan korkeintaan 30 päivää.

Työskentelemme tunnettujen merkkien kanssa varmistuaksemme siitä että saat vain laatutuotteita. Jos jokin tuote kuitenkin odotusten vastaisesti olisi viallinen niin saat luonnollisesti vaihtaa sen. Upperty.fi noudattaa EU-direktiivejä rikkoontuneiden tuotteiden kohdalla. Reklamaatio-oikeus on voimassa 3 päivää valmistusvirheiden osalta. Jos haluat ilmoittaa viallisesta tuotteesta niin ota yhteyttä asiakaspalveluun (kahden kuukauden sisällä) niin he auttavat sinua vaihtamaan uuteen. Reklamaatioiden kohdalla me Upperty.fi:ssä maksamme luonnollisesti palautuskulut. Kilpailu- ja kuluttajaviraston kotisivulla on peruuttamisoikeuden standardilomake, jota voit kuluttajana hyödyntää.

Kuljetusvauriot

Upperty.fi vastaa kuljetuksessa vahingoittuneista tai kadonneista tuotteista. Jos huomaat että tuotteita on vaurioitunut kuljetuksessa tulee sinun kohtuullisessa ajassa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Sen vuoksi on tärkeää että tarkistat tilauksesi tuotteet heti kun ne saapuvat. Suosittelemme että ilmoitat kuljetuksessa vaurioituneesta lähetyksestä suoraan postitoimipaikkaasi ja sen jälkeen meidän asiakaspalveluumme.

Tuotetietoa

Teemme parhaamme jotta kaikki tuotetiedot ovat oikein, että hinnat ovat ajan tasalla ja että kuvat kuvaavat hyvin tuotetta. Toisinaan meillekin sattuu virheitä mutta pyrimme korjaamaan ne.

Alle 18-vuotias?

Jos olet alle 18-vuotias niin sinulla tulee olla huoltajan suostumus ostosten tekoon meillä.

Force Majeure

Jos jokin seuraavista asioista tapahtuu niin Upperty.fi:llä on oikeus olla suorittamatta sopimusta. Tämä koskee olosuhteita, jotka eivät ole meidän hallittavissamme. Lakko, sota, kansallinen poikkeustila, sabotaasi, luonnonkatastrofit, epänormaali markkinoiden lasku, kansallisen hallinnon toimenpiteet, yrityksen altistuminen rikolliselle toiminnalle, suuremmat onnettomuudet ja kauppasaarto ovat tällaisia olosuhteita.

Riitatilanteet

Mahdollisessa riitatilanteessa noudatamme kuluttajavalituslautakunnan suosituksia. If you want to leave complaints and live in a different EU-country you can do this here: http://ec.europa.eu/odr

Tiedottaminen

Kun teet ensimmäisen ostoksesi Upperty.fi:stä niin sinusta tulee automaattisesti jäsen. Jäsenenä saat meiltä tarjouksia ja uutisia sähköpostilla, tekstiviestinä tai joissain tapauksissa kirjeenä. Voit muuttaa näitä asetuksia helposti jäsensivuillasi.

Kysymykset

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tästä.