Meistä

Upperty.fi

Olemme toimittaneet alusvaatteita tuhansille tyytyväisille asiakkaille vuodesta 2005 saakka. Upperty.fi on alusvaatteiden verkkokauppa joka myy useita tunnettuja merkkejä ja palvelee tyytyväisiä asiakkaita. Meillä on laaja valikoima merkkialusvaatteita sekä miehille että naisille. Nykyään voit löytää meiltä myös alusvaatteita lapsille.

Me Upperty.fi:ssä pyrimme siihen että asiakkaamme olisivat tyytyväisiä sekä tilauksen yhteydessä että sen jälkeen ja uskomme onnistuneemme tässä. Toivomme ja uskomme että meillä on Euroopan ystävällisin asiakaspalvelu emmekä pelkää todistaa sitä. Miksi et siis kokeilisi meitä?

Historia

Vuonna 2005 kaksi ruotsalaista nuortamiestä, Lars ja Jonas, saivat idean alusvaatteiden verkkokaupan perustamisesta koska heidän mielestään alusvaatteiden tarjonta oli erittäin huonoa. Pitkän etsimisen jälkeen he tulivat siihen tulokseen että netistä ei löytynyt yhtään hyvää merkkialusvaatteiden verkkokauppaa. Tästä matkamme sai siis alkunsa. Sen kesän aikana ei paljoa ehditty nauttia lomasta ja auringosta, vaan aika kului verkkokauppaa rakentaessa ja ottaessa yhteyttä laatumerkkeihin kuten Calvin Kleiniin ja Tommy Hilfigeriin muiden muassa. Kovan työn jälkeen ruotsinkielinen verkkokauppa Uppercut.se oli vihdoin valmis heinäkuun 18. 2005. Aluksi valikoimissa oli kymmenisen tuotemerkkiä mutta pyrimme jo silloin koko ajan laajentumaan. Alussa toimitilat olivat pienessä 49 m² kellarissa eikä mennyt kauaakaan kun alusvaatteita oli pienissä tiloissa lattiasta kattoon. Samassa tilassa hoidettiin myös valokuvaukset, ohjelmointi ja asiakaspalvelu.

Nyt vuonna 2015 toimimme jo suuremmissa tiloissa ja meillä on yli 100 000 tyytyväistä asiakasta, valikoimissa 80 tunnettua tuotemerkkiä ja lisäksi olemme avanneet verkkokauppoja useissa eri maissa. Olemme erittäin iloisia siitä, että nyt 10 vuoden jälkeen voimme toivottaa myös Suomen tervetulleeksi meidän alusvaatemaailmaamme.

Visio

  • Hyvä palvelu on tärkeintä
  • Haluamme tarjota laajan valikoiman markkinoiden johtavia tuotemerkkejä
  • Sekä maksamisen että toimitusten turvallisuus
  • Nopeaa, helppoa ja turvallista

Yritystiedot

Timarco Sweden AB (SE5564017464)
ESPOO, Life Science Centre
Keilaranta 16
02150 Espoo
Suomi


Y-tunnus: 2201950-3
Vastuuhenkilö: Giorgio Timarco
Yritys on merkitty ennakkoperintärekisteriin.

Kaikki materiaali Upperty.fi:ssä on tekijänoikeuslain alaista Ruotsin lain mukaisesti.
© Copyright Upperty.fi / Timarco Sweden AB 2005-